Yogalein en Corona

De studio van Yogalein is ± 100 m2 groot. Er is dus voldoende ruimte om afstand te houden. Er kunnen maximaal 8 personen tegelijkertijd aan een les deelnemen op anderhalve meter afstand van elkaar. Uiteraard volgt Yogalein de huidige Corona voorschriften. Bij binnenkomst kunnen handen worden gewassen en aangezien de studio zich op een hoek bevindt met aan beide zijden grote vensters, wordt de lucht doorlopend ververst door de open ramen. Neem een trui of vest mee voor de zekerheid. Meld je af als je Corona-achtige klachten hebt of besmette huisgenoten.

Tijdig afmelden!

Yogalein werkt met strippenkaarten voor Yin yoga en Power yoga. Een strippenkaart voor 5 lessen is 3 maanden geldig, die van 11 lessen 6 maanden. Reserveer tijdig je les want het aantal plaatsen is beperkt. Indien je hebt gereserveerd maar toch verhinderd blijkt te zijn, meld je dan tijdig af want dan houd jij wellicht een plaats voor een ander bezet. Afmelden kan tot maximaal 2 uur voor aanvang van de les. Bij niet tijdig afmelden wordt de gemiste les als gevolgde les afgestreept van je strippenkaart.

Tarieven en meer

Het tarief voor een losse les Yin yoga of Power yoga bedraagt €11,-. Als je vaker de lessen van Yogalein wilt volgen, ben je voordeliger uit met een strippenkaart.

Stoelyoga wordt voornamelijk per groep georganiseerd. Op basis van de wensen en mogelijkheden wordt er voor de stoelyoga groep een prijsopgave gemaakt. Stoelyoga kan in de studio van Yogalein plaatshebben maar ook op locatie van een instelling of andere organisatie.
Bij voldoende individuele belangstelling, neemt Yogalein stoelyoga les op in het weekrooster. Daarvoor gelden dan hetzelfde tarief en de strippenkaart

Voor het yoga kinderfeestje gelden weliswaar een vaste invulling en prijsstelling maar het yoga kinderfeestje kan zo wenselijk uitgebreid worden met feestelijke elementen. Prijzen  en mogelijkheden zijn op aanvraag verkrijgbaar. Het yoga kinderfeestje kan verzorgd worden op locatie bij mensen thuis of in de studio van Yogalein.

Bedrijfsyoga wordt op maat verzorgd en gebaseerd op de wensen en (on)mogelijkheden van het bedrijf en haar deelnemende werknemers. Prijzen  en mogelijkheden zijn op aanvraag verkrijgbaar. Bedrijfsyoga kan verzorgd worden op locatie van het bedrijf of in de studio van Yogalein.

Actuele lestijden

Vooralsnog heeft Yogalein de volgende lestijden in haar weekrooster opgenomen:

Yin yoga, maandagavond 19:00u – 20:15u          Klik om mee te doen
Yin yoga, maandagavond 20:30u – 21:45u          Klik om mee te doen

Yin yoga, dinsdagochtend 09:00u – 10:15u          Klik om mee te doen

Power yoga, woensdagochtend 09:00u – 10:00u          Klik om mee te doen

Yin yoga, donderdagavond 19:00u – 20:15u          Klik om mee te doen
Power yoga, donderdagavond 20:30u – 21:30u          Klik om mee te doen

Yogalein
Marjolein Faber

Studio: ruimte 005, eerste verdieping

Lidwinastraat 53
5262 EN Vught

E-mail: info@yogalein.nl
Web: yogalein.nl

Telefoon: 06 47 78 05 20

KvK: ‘s-Hertogenbosch 62952951
BTW-nummer: NL001932441B10

Yogalein yin yoga vught